Blog


     Info/interesse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       Of bel: +31645642243


Info/interesse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel: +31645642243

 

Info/interesse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel: +31645642243

 

 

 Foto: Oudenaarde 2015

De laatste dagen is er gewerkt aan mijn site door Rob Sloot, en ook een beetje door mijzelf;-)

People from the Village of Li Feng in Li Ming Guan. 01

China 2017.

 

Het Chinese wonderdoekje.

Het bezoeken van een toilet in China, is wat er buiten de hotels te vinden is, veelal in restaurants, toeristische aangelegenheden, laat staan de openbare toiletten. Niet altijd even makkelijk om je behoefte te doen, of een volle blaas te legen.
In de tijd dat ik de benen er nog goed onder had liep ik wel eens door de sociale woningbouwwijken van Luik. Lange straten met allemaal dezelfde huisjes, duidelijk door de mijnindustrie voor de arbeiders gebouwd. Hoewel ik veelal over mijn brilletje loer wat er op straat gebeurt, sla ik binnen ook niet over.


Ais ik in China ben zoek ik naast de drukte van de grote steden, de rust op in die steegjes  achteraf, met de veelal dichte deuren. Ik heb dan altijd de neiging, eigenlijk een soort van dwang om op die deuren te kloppen, en te wachten tot iemand ze open doet. Vaak gebeurd dat ook, een verbaast gezicht staart een lange kerel stevige kerel aan van bijna 2 meter, die een grote hoed op zijn kop heeft, een wandelstok zijn handen waar hij op leunt, en over zijn schouder een fototas.

Treinstation Brussel. België

Titel. Caféterras België, certificaat van echtheid No: 2/10

 

Portret: Sam van Kwawegen. 

 

 

Brussels. Belgium.

Foto's van: Simone, Bert, Ronny, Sofie, Chris.

 

 

 Foto:©Willem Wernsen

Na een ontzettend gezellige middag en avond is dit het eindresultaat. Een foto van vader en zoon, gemaakt door Willem Wernsen.

              © Foto: Piet Van den Eynde.


             © Foto's boven en onder : Richard Sinon                                                                                   
Het blijft toch voor mij iedere keer weer een hele eer als mensen een boek van je willen kopen, daarom is het signeren een serieuze zaak en veelal zet ik er dan ook een persoonlijke boodschap bij.


Alle bezoekers hartelijk dank voor uw komst en belangstelling. Ook dat vind ik een hele eer als op een avond meer dan 135 mensen naar je komen luisteren en je foto's graag willen zien.

FujiFilm.Belgium hartelijk dank voor de bijdrage aan deze avond, o.a. het beschikbaar stellen van een Fuji Instax Share printer voor een verloting onder de deelnemers. De winnaar is er erg blij mee;-) 

Piet Van den Eynde
Willem Wernsen


 Foto's van Jos, Roxane, Paul, Linda, Marc.  en info workshop straatfotografie 8 september.

 

 

 

Bij aankoop van het boek 'Behind the Great Wall' in de fotowinkel van Hans Keuzekamp in Zwolle

 

Dit portret maakte ik:

 

 

Locatie: Bij  St' Jacobs.