Workshops / Lezingen e.a.

Regelmatig geef ik workshops. Voor actuele informatie verwijs ik u graag naar het onderdeel: Nieuws. Het is ook mogelijk privéles te volgen. Per maand één cursist, kan dus zijn dat je even op een wachtlijst komt te staan als je interesse hebt.

Tevens houd ik op verzoek lezingen over mijn fotografie, mijn werkwijze en digitale ‘dokatechnieken’ en beantwoord ik vragen uit het publiek. Tijdens een lezing worden foto’s uit mijn archief van bijna 40 jaar fotografie geprojecteerd op groot scherm, zodat de bijeenkomst niet alleen inhoudelijk interessant is, maar ook visueel boeit.

 

 

De bijeenkomst kan zowel als interview, causerie met een gespreksleider of als lezing met beamerpresentatie gepresenteerd worden.

De lezing is interessant voor ieder publiek dat geïnteresseerd is in straatfotografie en sociaal-documentair fotografie. Lezingen worden gehouden voor o.a. fotoclubs, bedrijven, verenigingen, culturele centra, etcetera, alsr ook voor studenten van MBO- en HBO-opleidingen waar fotografie deel uitmaakt van het studiepakket.

Lezingen kunnen zowel in Nederland als in België gehouden worden.

 

Meer weten? Heeft u wensen?
Neem dan gerust contact op met Stichting Willem Wernsen Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: +31 6 456 422 43

Ook voor de aanschaf van foto's  kunt u via bovenstaand e-mailadres of telefonisch contact opnemen.

 

AGENDA WORKSHOPS